Altınordu, iç sahada 4’te 4 yaptı Altınordu, iç sahada 4’te 4 yaptı

Türk futbolunun köklü takımlarından Boluspor, Tokatlı tecrübeli hoca Serhat Gürpınar’a emanet edildi. Trendyol Ligi'nde mücadele eden Boluspor'un yeni teknik patronu Gürpınar, spor müdürümüzle yaptığı telefon görüşmesinde hedeflerini paylaştı. Gürpınar, "Yeni takımım Boluspor ve bana bu imza inşallah hayırlı olur. Boluspor, futbolda ülkemize uzun yıllar hizmet eden bir kulüp. Eski adıyla 1. Lig'de ses getiren bir takımdı," dedi.

Ligde Başarı Hedefi

Gürpınar, yeni kulübü Boluspor’da ilk hedeflerinin ligde ses getiren bir takım oluşturmak olduğunu vurguladı. "Boluspor’a gönül veren taraftarları mutlu etmek için mücadele edeceğiz. Bu sezon başarılı bir takımla ligde mücadele edeceğiz ve ilk hedefimiz futbolda başarı. Ligi üst sıralarda bitirmek istiyoruz. Ne kadar üst sıralarda yer alırsak, bu başarı tüm Boluspor camiası için artı olacak. Ligin sonunda play-off grubunda yer alan bir takım olarak spor severlere Boluspor'u izlettireceğiz," diye konuştu.

Tokat'a Özlem

Tokatlı olan Serhat Gürpınar, memleketine olan bağlılığını da dile getirdi. "Ben Tokat doğumluyum ve inşallah Tokat takımı da üst liglerde mücadele eder ve futbolda karşılaşırız," dedi. Gürpınar, yeni sezonun tüm ülkemiz futboluna hayırlı olmasını dileyerek, "Tüm takımlarımıza ve sporcularımıza kazasız, belasız, sakatlıklardan uzak bir lig yarışı diliyorum," diyerek sözlerini noktaladı.

 

 

 

Muhabir: Burhan Arar