Maç öncesinde soyunma odasına girerek futbolculara moral veren Turhal Belediye Başkanı Erdem Ural, yaptığı konuşmayla oyunculara tam destek verdi. Başkan Ural, "Sizler bu şehrin gururusunuz, her zaman yanınızdayız.

Şehrimiz için çok kıymetlisiniz. Spor ve sanat, toplumun kaynaşmasına vesile olur. Bu anlamda Turhal’ın buna çok ihtiyacı var. Kaliteli bir futbol sergileyin, taraftarlarımız arkanızda, biz arkanızdayız! Hepinize güveniyoruz. Sadece bu maçı değil, bu sezonu kazanın ve bizi gururlandırın." diyerek oyuncuları sahaya tam uğurladı.

Turhal Maç3

Artvin Hopaspor-Tokat Belediye Plevnespor maçı sağanak nedeniyle ertelendi Artvin Hopaspor-Tokat Belediye Plevnespor maçı sağanak nedeniyle ertelendi

Yeni Stad ve Spor Tesisi İçin Çalışıyoruz Turhal’ın sporda gelişmesine yönelik önemli projelerden de bahseden Başkan Ural, şehirdeki sporculara ve genç yeteneklere yeni bir stat ve altyapı tesisi kazandırmak için çalışmalara hız verildiğini duyurdu. "Yeni stat ve altyapı tesisi kompleksi için ciddi çalışmalarımız var. Turhal'da çok kaliteli sporcular yetişiyor. Bu yetenekleri gün yüzüne çıkarmak, Turhal’ı sporla Türkiye’ye tanıtmak için modern tesislere ihtiyacımız var. Tesis çalışmalarını hızla hayata geçirerek siz sporcularımıza en iyi şartları sunacağız. Şimdiden hepinize başarılar diliyorum." dedi.

Turhal Maç2

Turhal Belediye Başkanı Erdem Ural, Belediye Turhal Spor Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Çetin ve taraftarların katılımıyla oynanan maçta, Belediye Turhal Spor rakibini 2-1’lik skorla geçti. Belediye Turhal Spor’un gollerini Efe Özpenbe ve Diyaettin Kaya kaydederken, Vezirköprü Belediye Spor’un tek golü Emre Altundağ’dan geldi. 74 dakikada Belediye Turhal Spor bir penaltı kaçırarak skoru daha da açma fırsatını kaçırdı.

Kaynak: Turhal Belediyesi