Tokat'ın Behzat Bulvarı'nda Çekenli İş Merkezi yakınlarında bulunan bir iş yerinde akşam saatlerinde bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Yangına ilk müdahaleyi Tokat İtfaiye Ekipleri yaptı ve kısa sürede kontrol altına aldı.

Başkan Yazıcıoğlu Yangın Mahallinde

Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, yangın mahalline gelerek incelemelerde bulundu. Başkan Yazıcıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Behzat Bulvarı üzerinde bulunan Muslahattin Sokağı kavşağındaki Pusat Elektrik isimli iş yerinde çıkan yangın sebebiyle olay yerindeydik. Başta işyeri sahibi ve bina sakinlerine geçmiş olsun diliyor, olaya anında canları pahasına müdahale ederek yangını kontrol altına alan itfaiye ekibimizi kutluyorum. Allah beterinden korusun" ifadelerine yer verdi.

Yangın Sebebi Araştırılıyor

Kadir Özbilgin Yazdı: “Gelecekte Tokat Paneli” Hakkında… (3) Kadir Özbilgin Yazdı: “Gelecekte Tokat Paneli” Hakkında… (3)

Yangının çıkış nedeni henüz bilinmezken, yetkililer olayla ilgili kapsamlı bir araştırma başlattı. İş yeri sahibinin ve çevredeki bina sakinlerinin zararlarının tespit edilmesi için çalışmalar sürdürülüyor.

İtfaiyenin Hızlı Müdahalesi Felaketi Önledi

Yangın, Tokat İtfaiye Ekiplerinin hızlı ve etkili müdahalesi sayesinde büyümeden kontrol altına alındı. İtfaiye ekibinin zamanında müdahalesi, daha büyük bir felaketin önüne geçti.

Muhabir: Burhan