Bayburt İl Özel İdare Spor, geçtiğimiz sezon takımı ligde tutan deneyimli teknik direktör Cevdet Uzunköprü ile yeniden anlaşma sağladı. Uzunköprü, spor müdürümüz Arif Sağdıç’a yaptığı açıklamada, kulüp başkanı ve yöneticilerine teşekkür ederek yeni sezon hedeflerinden bahsetti.

"Takımı Ligde Tutmak İçin Var Gücümüzle Çalışacağız"
Uzunköprü, "Bana inanan ve tekrar takımın başında görmek isteyenlere çok teşekkür ediyorum. Kulüp başkanımız, görüşmeler sırasında 'Hocam, biz seninle yeni sezonda da çalışmak istiyoruz' dedi. Şartlarımı sundum ve başkan ile yöneticilerle oturup anlaştık. Yeni sezonda Bayburt iline yakışan bir takım yaparak, geçen sezonki sıkıntılı süreci yaşamak istemiyoruz. Bütçemiz doğrultusunda genç, çok koşan ve dinamik bir takım kuracağız. Hedefimiz, sahada iyi futbol oynayan, rakiplerine pres yapan bir Bayburt İl Özel İdare Spor oluşturmak" dedi.

"Transfer Çalışmalarına Başladık"
Yeni sezon için transfer çalışmalarına hemen başladıklarını belirten Uzunköprü, "Öncelikle iç transfer görüşmelerine başladık. Geçen sezondan bu takımın ligde kalmasında baş rol oynayan en az 8-10 futbolcumuzu kadroda tutmak istiyoruz ve tutacağız. İç transferi hallettikten sonra hemen dış transfer görüşmelerini bitirip, 18 Temmuz’da ligin ilk çalışmalarına evimizde başlayacağız" diye konuştu.

"Bütçemizi Aşmayacağız"
Uzunköprü, transferlerde bütçeyi aşmamaya özen göstereceklerini vurguladı. "Astronomik rakamlarla futbolcu alma şansımız yok. Bütçemizi aşmayacağız. Eğer kulüpler bu rakamlarla oyuncu alırsa, zamanla kapılarına kara kilit vurulur. Tempolu futbolcular alarak takımımızı ligde başarılı kılmak için şartlarımızı zorlayacağız ama aşırıya kaçmayacağız. 3. Lig’de bu paralarla çok az takım transfer yapabilir. Yeni sezonda başarılı bir Bayburt İl Özel İdare Spor takımını tüm spor severlere izlettirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Tokat Gelişime Açık Bir Kent Tokat Gelişime Açık Bir Kent

Muhabir: Burhan Arar