3 Nisan'da mazbatasını alarak görevine başlayan Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Ramazan Bayramı'nın ardından yoğun bir çalışma temposuna hızlı bir giriş yaptı. Başkan Yazıcıoğlu, makamında hem vatandaşları kabul ediyor hem de onların görüş ve taleplerini değerlendiriyor.

Tokat Haber Gazetesi'nden Nezaket Ziyareti
Tokat Haber Gazetesi ekibi, Başkan Mehmet Kemal Yazıcıoğlu'na hayırlı olsun dileklerini iletmek üzere bir ziyaret gerçekleştirdi. Gazete Temsilcisi Kemal Özdilek, Sorumlu Yazıişleri Müdürü Nurhan İçmez ve editörler Mihriban Koçaker ile Kenan Kayhan, Anadolu Basın Yayın Birliği Tokat Temsilcisi Yakup Orakçı'nın da katıldığı ziyarette Başkan Yazıcıoğlu, belediyenin çalışmaları hakkında bilgi verdi.Whatsapp Image 2024 04 15 At 13.07.21 Tokat Haber

Kentsel Dönüşüm ve Trafik Düzenlemeleri Gündemde
Başkan Yazıcıoğlu, Tokat'ta önceliklerinin kentsel dönüşüm olduğunu belirtti. Ayrıca, vatandaşların trafik rahatlama beklentisine de değinen Yazıcıoğlu, bu konuda uzman bir ekibin haftaya Tokat'a geleceğini duyurdu. Bu ekip, yurt dışında ve Türkiye'de Bursa Büyükşehir Belediyesi gibi büyük projelerde deneyim kazanmış bir grup. Başkan, Tokat'ta da benzer bir araştırmanın yapılacağını ve kentsel dönüşüm ile trafik düzenlemeleri konusunda çalışmaların netlik kazanacağını ifade etti.

 Whatsapp Image 2024 04 15 At 14.32.43 Tokat Haber
 

 
 

Muhabir: Mihriban Koçaker