Tokat amatör kümenin başarılı takımlarından Pazarspor, bu sezon Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) yükselmeyi hedefliyor. Pazarspor Kulüp Başkanı Mehmet Konmaz, kulübün hedeflerini ve çalışmalarını spor müdürümüz Arif Sağdıç’a açıklayarak camiaya büyük bir umut verdi. Başkan Konmaz, bu sezonun Pazarspor için dönüm noktası olacağını belirterek, “Rotamızı BAL ligi için kıracağız” dedi.

Konmaz, yeni sezon hazırlıkları hakkında şu sözleri kaydetti: “Pazarspor olarak fikstürümüz çekildi ve gruplar belli oldu. Artık BAL ligine yükselme hedefimiz için çalışmalara hemen başlıyoruz. Antrenmanlarımızı kendi tesislerimizde gerçekleştireceğiz ve teknik ekibimizle yola devam ediyoruz. ‘O sene bu sene’ diyerek Pazar ilçemize bu sezon BAL ligini getireceğiz. Yönetim olarak hedefe oynayan güçlü bir takım kurmak için kollarımızı sıvadık. Şu an transfer görüşmelerimiz devam ediyor. Anlaşmalar kesinleştiğinde, sporcu isimlerini kamuoyuyla paylaşacağız.”

Başkan Konmaz, transfer süreciyle ilgili olarak da açıklamalarda bulundu: “Futbolun doğasında gelenler olduğu gibi, gidenler de olacaktır. Ancak biz Pazarspor olarak bu sezonun sonunda Tokat amatör kümesine veda etmeye kararlıyız. Kulüp başkanı olarak teknik kadromuza, sporcularımıza ve taraftarlarımıza güvenim tam.”

Çaykur Rizespor, Samsunspor maçının hazırlıklarına başladı Çaykur Rizespor, Samsunspor maçının hazırlıklarına başladı

Yeni sezonun ilk maçını 26-27 Ekim tarihlerinde komşu ilçe Turhal’ın köklü takımı Turhal Gençlerbirliği ile yapacaklarını belirten Konmaz, “Rakibimiz sahada rakip olsa da bizim kardeş takımımızdır. Sezonun ilk maçını evimizde oynayacağız ve kazasız belasız bir lig maratonu diliyorum. 2024-2025 futbol sezonunda tüm takımlara sakatlıksız bir yarış diliyorum” diyerek sözlerine son verdi.

Muhabir: Burhan Arar