Tokat Almus Dernekler Federasyonu (TALDEF) Başkanı Bahattin Yücel, İzmir'de geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. İzmir'de vefat eden Bahattin Yücel, memleketi Tokat’a dualarla uğurlandı. Bahattin Yücel’in cenazesi, İstanbul'da bulunan İkitelli Cem Evi’nde düzenlenen törenle memleketi Almus Çamdalı köyüne yolcu edildi.

Bahattin Yücel’in cenazesi, İzmir’den İstanbul’a getirildikten sonra İkitelli Cem Evi’nde alınan helallik ile birlikte sevenlerinin duaları eşliğinde Almus’a gönderildi. Cenaze törenine geniş katılım sağlanırken, siyasiler, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş da Bahattin Yücel’i son yolculuğunda yalnız bırakmadı.

Bahattin Yücel1

Törene, CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat, Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara, eski Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, Küçükçekmece Belediye Başkan Danışmanı Medet Polat gibi önemli isimlerin yanı sıra, çeşitli siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu (STK) temsilcileri de katıldı. Bahattin Yücel, cenaze namazının ardından dualarla Almus Çamdalı köyündeki aile mezarlığında toprağa verildi.

Cenaze töreni, Bahattin Yücel'in toplum içinde ne denli sevilen ve sayılan bir isim olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. İkitelli Cem Evi’nde yapılan helallik töreninde, Yücel’in sevenleri duygusal anlar yaşadı. Dualarla uğurlanan Yücel, Almus Çamdalı köyünde son yolculuğuna uğurlandı.

Hayat kurtaran burunlar Ankara’da eğitiliyor Hayat kurtaran burunlar Ankara’da eğitiliyor

Bahattin Yücel2

Yücel’in ailesi ve sevenleri, onu son yolculuğuna uğurlarken, büyük bir hüzün içerisindeydi. Dualarla Tokat’a yolcu edilen Bahattin Yücel, Cuma günü (bugün) saat 10.00’da Almus Çamdalı köyünde defnedildi. Bahattin Yücel, Tokat'ta sevgi ve saygı dolu bir şekilde anıldı.

Muhabir: Burhan Arar