İstanbul Bağcılar'da kurulu bulunan Tokatlılar Federasyonu genel kurulunu yaptı. Kongrede, kurucu başkan ve iş insanı Celal Şahin’den görevi iş insanı Ahmet Yağcı devralarak federasyonun yeni başkanı oldu.

Federasyon üyelerinin hazır bulunduğu genel kurul seçimlerinde tek liste halinde seçime gidildi. Mevcut Başkan Celal Şahin, yaptığı açıklamada, bugüne kadar birlikte görev yaptığı yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Yeni yönetime bundan sonra da yardımcı olacağını ifade eden Şahin, yeni yönetime seçilen üyelere başarılar diledi.

Bağcılar Tokatlılar Federasyonu Başkanlığına seçilen yeni başkan Ahmet Yağcı, yaptığı açıklamada kendisine güvenen ve birlikte görev alan yönetim kuruluna ve kendilerini destekleyen üyelere teşekkür etti. Yeni dönemde Bağcılar'da bulunan tüm Tokatlı hemşehrilerimizin kapılarını tek tek çalarak güçlü bir yapı oluşturacaklarını belirten Yağcı, herkese ve her kesime ayrım yapmadan aynı mesafede olacaklarını ifade etti. Başkan Yağcı, "Üzerinde çalıştığımız projelerimiz var. Allah nasip ederse tek tek hayata geçireceğiz," dedi.

Tokat’ta Her Mahallede 'Yoklama' Yapılacak Tokat’ta Her Mahallede 'Yoklama' Yapılacak

Bağcılar Tokatlılar Federasyonu yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Başkan Ahmet Yağcı, Zekeriya Erdoğdu, Temel Talak, Şahin Vural, Ercan Yalçın, Celal Demir, Cafer Atasayar, Erol Kaya, Alaattin Arslan, Zeki Kara, İrfan Çetin ve Bekir Ayhan.

Muhabir: Murat Onur