Ankara-Samsun yolu üzerinde seyahat halindeyken fırlayan tır tekerleğinin üstüne düşmesi sonucu Niksarlı 18 yaşındaki Rukiye Berra Eraslan hayatını kaybetti.

Avrupa Yakası'nın Kubilay'ından acı haber! Avrupa Yakası'nın Kubilay'ından acı haber!

Kaza, Elmadağ mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, hareket halinde olan tırın köprü üzerinde ilerlerken tekerleği çıktı ve köprüden aşağı düştü. İlk olarak park halindeki bir arabaya çarpan tekerlek, ardından o esnada aracın yanından geçen 18 yaşındaki Rukiye Berra Eraslan'a çarptı. Çevrede bulunan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Rukiye Berra Eraslan'ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

A W255077 06

Genç Kızın Son Yolculuğu

Ankara'da fırlayan tır tekerleğinin çarpması sonucu hayatını kaybeden 18 yaşındaki Rukiye Berra Eraslan son yolculuğuna uğurlandı.

A W255077 01

Elmadağ ilçesi Soğukpınar Caddesi'nde meydana gelen olayda, Rukiye Berra Eraslan, M.Ç. idaresindeki tırdan kopan tekerin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Araç sürücüsü polis tarafından gözaltına alınırken, Eraslan için ilçede bulunan İstasyon Camisi'nde cenaze namazı kılındı. Genç kızın cenazesi namazın ardından Yenimahalle Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi. Cenazede ailesi, yakınları ve arkadaşları hazır bulundu.

A W255077 02

Son Görüntüleri Ortaya Çıktı

Niksarlı genç kızın kazadan önce marketten alışveriş yaptığı anlara ait kamera kayıtları ortaya çıktı.

Kaza, dün 16.00 sıralarında Elmadağ ilçesi Soğukpınar Caddesi'nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, M.Ç. idaresindeki tırın fırlayan lastiği köprüden düşerek savrulmaya başladı. Kopan lastik, önce o esnada yoldan geçen 18 yaşındaki Rukiye Berra Erarslan'a, ardından da bir servis minibüsüne çarparak durabildi. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Hayatını kaybettiği belirlenen Erarslan'ın cenazesi Adli Tıp Kurumuna götürüldü. Sürücü M.Ç. gözaltına alındı. Vefat eden Erarslan'ın kazadan dakikalar önce bir marketten alışveriş yaptığı anlar kameraya yansıdı.

A W255013 01

"İç organları hasar görmüştü”

Kazayla ilgili konuşan esnaflardan Sait Özyürek, “Büyük bir gürültü duydum. Kalabalığı gördüm. Ne olduğuna bakmak istedim. Bir tırın, tekerleğinin koptuğunu ve savrularak bir kıza ve arabaya çarptığını öğrendim. Yerde yatan kızın cesedini gördüm. Yerler kan içerisindeydi. İç organları hasar görmüştü. Bir süre sonra kızın ailesi geldi. Feryat etler. Vefat eden kız marketten ekmek almış ve eve dönüyormuş. Aldığı ekmeler yerdeydi. Çok üzgünüz” dedi.

A W255013 07

A W254487 01

A W254487 02

Editör: Serdar Pazarlıoğlu