Dilara3

Tokat'a Amerikalı damat getirdi. Köyüne götürdüğü eşine önce şeftali toplattı sonra ahır ziyareti yaptırdı.

Dilara4

Osmanlı Zamanında Tokat’ın İsmi Neydi? Osmanlı Zamanında Tokat’ın İsmi Neydi?

Sulusokak, Taşhan gibi tarihi ve kültürel yerlerde şehir turu attırıp Tokat Kebabı yedirdi. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Tokatlı Antrenör kadının videosu beğeni yağmuru aldı. 

Dilara5

Amerika'nın Kaliforniya eyaletinden olan Fitness Eğitmeni eşi Nick Acosta ile yaklaşık 9 hafta önce Bodrum'dan memleketi Tokat'a gelen başarılı Antrenör Dilara Ergün, Tokat'ın merkez Akyamaç köyünde ailesini ziyaret etti.

Dilara6

Amerikalı damada köy hayatı yaşatan ve Tokat'ın tarihi ve kültürel güzelliklerini yakından tanıtan Ergün, o anları videoya alarak sosyal medya hesabında payaştı. 

Dilara7

Amerikalı eşiyle dünyayı gezen Tokatlı Dilara'nın sosyal medya hesabındaki paylaşımları oldukça beğeni toplarken Amerikalı damat ile Tokat gezisi de dikkat çekti. Akyamaç köyünde Tokat Şeftalisi toplayan Nick aynı zamanda afiyetle şeftali yedi. Ayrıca Tokat'ta köy hayatına yakından tanıklık eden Amerikalı Damat, ahırda ineklerle ilgilendi. Dilara ve Nick ikilisi Sulusokak'ı gezdi, Taşhan'da çay keyfi yapıp Tokat Kebabı yemeye de gitti. 

Muhabir: Mihriban Koçaker