Amasyaspor Ligde Kaldı: Silifke Belediyespor'u 2-0 Mağlup Etti

TFF 3. Lig 2. Grup 30. hafta maçında Komşu Amasyaspor Futbol Kulübü ile Silifke Belediyespor karşı karşıya geldi. 3. Lig'de kalmak için mücadele eden Amasyaspor, kendi sahasında Silifke Belediyespor'u 2-0'lık skorla mağlup etti. Bu sonuçla Amasyaspor, gelecek sezon da TFF 3. Lig'de mücadele etmeye devam edecek.

12 Haziran Stadyumu'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısında Amasyaspor, Ahmet Buğrahan Tunçay'ın attığı gol ile 1-0 öne geçti. İlk yarıyı bu skorla tamamlayan Amasyaspor, ikinci yarıda da baskın oyununu sürdürdü. Maçın 70. dakikasında Güney Tutcuoğlu'nun rakip takıma attığı mükemmel gol ile Amasyaspor, skoru 2-0'a taşıdı. Karşılaşma bu skorla sona erdi ve Amasyaspor, kritik bir galibiyet alarak ligde kalmayı başardı.

Silifke Belediyespor karşısında kazandığı bu galibiyetle Amasyaspor, TFF 3. Lig 2. Grup'taki mücadeleyi sürdürecek. Amasyaspor taraftarları, takımın bu önemli başarısını büyük bir sevinçle karşıladı. Oyuncuların sahadaki performansı, taraftarların coşkusuyla birleşince, Amasyaspor'un bu kritik galibiyeti kutlanmaya değerdi.

Amasyaspor'un gelecek sezon için nasıl bir strateji izleyeceği ve kadrosunu nasıl güçlendireceği merakla bekleniyor. Ancak şu an için Amasyaspor taraftarları, ligde kalmanın mutluluğunu yaşıyor ve takımlarının TFF 3. Lig'deki yolculuğuna devam edecek olmasından dolayı gurur duyuyor.

Amasyaspor Futbol Kulübü Tokathaber

Muhabir: Kenan Kayhan