Sivasspor, 1967'deki olaylarda hayatını kaybeden taraftarları andı Sivasspor, 1967'deki olaylarda hayatını kaybeden taraftarları andı

TFF 3. Lig 1. Grup'ta oynanan Tokat Belediye Plevnespor - Belediye Kütahyaspor karşılaşmasında, Tokat Belediye Plevnespor evinde 1-0 mağlup oldu. Zorlu geçen maçın ardından Belediye Kütahyaspor’un tek golü, Kütahyaspor'a galibiyeti getirdi. Karşılaşma sonrasında Belediye Kütahyaspor Futbol Kulübü Başkanı Osman Altınkaya, maçla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Osman Altınkaya'dan Teşekkür ve Dostluk Mesajı

Belediye Kütahyaspor Başkanı Osman Altınkaya, Tokat Belediye Plevnespor karşısında elde ettikleri galibiyetin ardından duygularını paylaştı. Altınkaya, yaptığı açıklamada şöyle konuştu: "Mutluyuz, ister istemez. Tabii ki biz tüm takımları seviyoruz, sizin adınıza üzülüyoruz. Bundan sonraki maçlarınızda başarılar diliyoruz. Ayrıca, Sayın Vali Bey'e, Belediye Başkanı'na, milletvekillerine ve Tokatspor yöneticilerine bize gösterdikleri misafirperverlikten dolayı teşekkür ediyoruz. Tokatspor’a da bundan sonraki maçlarında başarılar diliyoruz. Çok mutluyuz. İnşallah sizin için de en güzeli olur."

Altınkaya, konuşmasında Kütahyaspor’un hedeflerine de değindi. Her sezon hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirten Altınkaya, "Biz Kütahyasporuz ve her sene hedefimiz şampiyon olmak. Play-Off gibi bir hayalimiz yok, direkt şampiyonluk hedefliyoruz. Tabii ki lig zorlu bir maraton. İnşallah şehrimizin ve Kütahyalıların dualarıyla bu hedefe ulaşırız," dedi.

Fair Play Vurgusu ve Taraftarlara Teşekkür

Maçta bazı olaylar dışında centilmence bir mücadele sergilendiğini ifade eden Altınkaya, Tokatspor taraftarlarına ve oyuncularına teşekkür etti. Konuşmasında sporun dostluk ve eğlence yönüne dikkat çeken Altınkaya, "Bazı olaylar dışında centilmence bir maç oldu. Tokatspor taraftarlarına ve oyuncularına teşekkür ediyorum. Eğer bizim bir hatamız olduysa, özür diliyorum. Tokatsporlu tüm taraftarları Kütahya’da başımızın üstünde ağırlayacağız. Şehir olarak ve yönetim olarak onları en iyi şekilde karşılayacağımızın sözünü veriyoruz. Çok teşekkür ederiz," dedi.

Kütahyaspor'un Hedefi Şampiyonluk

Kütahyaspor’un hedeflerine değinen Altınkaya, Play-Off aşamasını değil, doğrudan şampiyonluğu hedeflediklerini yineleyerek, deplasman maçlarında dostluk ilişkilerini ön planda tutacaklarını ifade etti. "En büyük dileğimiz deplasmanlarda da dostluklar kurmak ve sporun eğlence kısmını ön plana çıkarmak. İnşallah bu sezon şampiyon oluruz," şeklinde konuştu.

Muhabir: Burhan Arar