Golball1
Golbol Kadın Milli Takımı, Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nın finalinde İsrail'i 8-3 yenerek üst üste altın madalya kazandı. Milliler, bu sonuçla birlikte Rio 2016 ve Tokyo 2020'den sonra üst üste üçüncü kez olimpiyat şampiyonu oldu. Öte yadan tarihinin en iyi paralimpik oyunlarını geçiren Türkiye'nin de madalya sayısı 19 oldu.

Golball1Golbol Kadın Milli Takımı'nda yer alan Tokatlı başarılı sporcular Secda ve Sevtap Altınoluk kardeşler de büyük bir başarıya imza attı. Tokat'a büyük guru yaşatan Altınoluk kardeşler bugün Tokat'ta sigara fabrikası önünde törenle ve coşkuyla karşılandı.

Hamdi Zıvalıoğlu: "Hedefimiz İyi Oyun ve 3 Puan" Hamdi Zıvalıoğlu: "Hedefimiz İyi Oyun ve 3 Puan"

Karşılama3

Ardından Tokat stadyumunda oynanacak olan Kütahyaspor- Tokat BelediyePlevne Spor maçı öncesi Altınoluk kardeşlere İl protokolu tarafından çiçek takdim edildi. Başarılı sporcular için  stadyumda alkışlar yankılandı. Tokat Valisi Abdullah Köklü, Tokat Milletvekili Yücel Bulut, Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Tokat Gençlik ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer tarafından tebrik edilen sporcular ardından alkışlar eşliğmde stadyumdan ayrıldı. 

Muhabir: Mihriban Koçaker