Almus Kaymakamı Emre Çömen, ilçeye bağlı köyleri ziyaret ederek devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Ziyaret ettiği köyler arasında Alan, Dikili, Durudere, Çamdalı ve Gümeleönü bulunuyor. Kaymakam Çömen, KÖYDES projesi kapsamında bu köylerde yapımına başlanan 2024 yılı parke yol yapım işini yakından takip etti ve yüklenici firma yetkililerinden devam eden çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı.

Almus Kaymakamı Çömen Köy Ziyaret

Çömen, Alan Köyü’nde bakım ve onarım çalışmaları tamamlanan Kültür ve Hizmet Binası Cemevi’nin açılış törenine de katıldı. Açılışta, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Uğur Bozacı, Akarçay Görümlü Belediye Başkanı Ali Cezmi Güneş, Gölgeli Belediye Başkanı Hayati Turan, İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Yücel, Almus Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Yusuf Sezer, Almus Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Selahattin Çiğdem ve köy sakinleri de hazır bulundu.

Almus Kaymakamı Çömen Köy Ziyaret5

Tokat’ta da Oluşturuldu, İlk Toplantısı Yapıldı Tokat’ta da Oluşturuldu, İlk Toplantısı Yapıldı

Bu ziyaretler, köylerin kalkınmasına yönelik projelerin ve altyapı çalışmalarının önemini bir kez daha gözler önüne sererken, Kaymakam Çömen’in köylülerle birebir temas ederek sorunlarını dinlemesi ve çözüm yolları araması takdir topladı.

Almus Kaymakamı Çömen Köy Ziyaret6

Almus Kaymakamı Çömen Köy Ziyaret4

Almus Kaymakamı Çömen Köy Ziyaret3

Almus Kaymakamı Çömen Köy Ziyaret2

Muhabir: Mihriban Koçaker