Tokat’ta vatandaşlar tarafından fiyatı nedeniyle büyük tepki çeken Ali Paşa Camii tuvaleti, yerel haber sitelerinde gündeme geldikten sonra ücretsiz hale getirildi. Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, konuyu hızlıca gündemine alarak Vakıflar Bölge Müdürü ve Tokat Müftüsü ile birlikte soruna çözüm buldu.Whatsapp Image 2024 08 31 At 19.16.57 (2)

Yerel Tepkiler ve Başkan Yazıcıoğlu’nun Müdahalesi
31 Mart 2024 Mahalli ve Yerel İdareler seçimlerinde Tokat Belediye Başkanlığı'na seçilen Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, göreve gelir gelmez Tokat halkının sorunlarına çözüm üretmeye odaklandı. Ali Paşa Camii tuvaletinin ücretli olması, şehirde büyük yankı uyandırdı. Vatandaşlar, tuvalet ücretinin yüksek olmasından şikayetçi olurken, bu durum haber sitelerinde de geniş yankı buldu.Tuvalet4

Tuvalet Ücreti Tepkilere Neden Oldu
Ali Paşa Camii tuvaletinin ücretli olması, özellikle dar gelirli vatandaşlar için zorluk yaratıyordu. tokathaber.com.tr, haber60.com ve yeşilniksar.com haber sitelerinde konunun gündeme taşınmasıyla birlikte, Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu harekete geçti.

Ücretsiz Kullanım Kararı
Başkan Yazıcıoğlu’nun girişimleriyle, Vakıflar Bölge Müdürlüğü ve Tokat Müftülüğü ile yapılan görüşmeler sonucunda, Ali Paşa Camii tuvaleti halkın ücretsiz kullanımına sunuldu. Bu karar, daha önce fiyatı nedeniyle zor durumda kalan vatandaşlar tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı.

Tokatlı ünlü oyuncu Gözde Altuner'in dayı acısı! Tokatlı ünlü oyuncu Gözde Altuner'in dayı acısı!

Muhabir: Burhan Arar