AK Parti Tokat İl Başkanı Ali Özer ve yönetimi, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında, video konferans yöntemiyle düzenlenen 81 il teşkilat bayramlaşma programına katıldı.

Video Konferansla Bayramlaşma

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde gerçekleştirilen video konferans yöntemiyle bayramlaşma programına, AK Parti Tokat İl Başkanı Ali Özer ve yönetimi de katılım sağladı. Erdoğan, Kurban Bayramı dolayısıyla partisinin 81 il teşkilatıyla bir araya gelerek önemli mesajlar verdi.

Vecdi Gündoğdu'dan 101. yıl mesajı Vecdi Gündoğdu'dan 101. yıl mesajı

Ak Parti Bayramlaşma1 Tokathaber

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Konuşması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bayramlaşma programında yaptığı konuşmada, dünya genelinde artan katliamlar ve siyasi tartışmalar üzerinde durdu. Erdoğan, "Dünya, katliamların önüne derhal set çekmek zorundadır" diyerek uluslararası topluma çağrıda bulundu. Ayrıca, muhalefetin suçlayıcı ifadelerle siyaset yapma alışkanlığını terk etmesi gerektiğini belirtti.

448590432 1007703010923981 507178349180849915 N Tokathaber

"Muhalefet, Suçlayıcı İfadelerle Siyaset Yapma Alışkanlığını Terk Etmeli"

Erdoğan, milletin 14-28 Mayıs seçimlerinde rekor oy oranlarıyla şahsına ve Cumhur İttifakı'na verdiği Türkiye'yi yönetme vazifesini layıkıyla yerine getirdiklerini vurguladı. Şu ifadeleri kullandı:
"Ülkemizin etrafı ateş çemberiyle sarılmışken, sınırımızın ötesinde teröristler yuvalanmışken, dünya büyük bir belirsizlikten geçerken lüzumsuz tartışmalarla harcayacak tek bir anımız dahi bulunmuyor. Türkiye'nin, seçimler sebebiyle oluşan gerilimli atmosferi süratle geride bırakıp tüm kapasitesiyle geleceğe odaklanması gerektiğine inanıyoruz. Siyasetin, farklı partiler arasında süregiden bir 'yıpratma savaşı' olarak algılanmasının önüne geçmeliyiz. Bunun için muhalefetin, haksız ithamlarla, siyasi nezakete sığmayan suçlayıcı ifadelerle siyaset yapma alışkanlığını terk etmesi şarttır."

448589730 1007703117590637 4387112247621647758 N Tokathaber

AK Parti Tokat İl Başkanı Ali Özer’in Mesajı

AK Parti Tokat İl Başkanı Ali Özer, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderliğinde ülkenin hedeflerine ulaşmak için çalışmaya devam edeceklerini belirtti. Özer, "Teşkilatlarımızın her kademesindeki kıymetli yol arkadaşlarımıza hayırlı bayramlar diliyoruz. Mübarek Kurban Bayramı, birlik ve beraberliğimize vesile olsun" dedi. Ayrıca, "Milletimizden aldığımız güçle, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ülkemizi hedefleriyle buluşturmak için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

Muhabir: Murat Onur