Rahmetli Ahmet Taner Kışlalı'nın kızı Nilhan Nur Kışlalı hakkında aramalar yapılıyor. Peki, Nilhan Nur Kışlalı kimdir? Kaç Yaşında? Ne iş yapıyor?

Nilhan Nur Kışlalı Kimdir?

Nilhan Nur Kışlalı, Ahmet Taner Kışlalı’nın kızı olarak 1999 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Henüz 29 günlükken babası Ahmet Taner Kışlalı’nın suikasta uğramasıyla yaşadığı büyük kayıp, hayatının dönüm noktalarından biri olmuştur. Uluslararası ilişkiler, siyaset ve medya alanlarında kendini geliştiren Nilhan Nur Kışlalı, kariyerine birçok uluslararası kuruluş ve medya organında çeşitli rollerle devam etmiştir.

Eğitim ve Kariyer Geçmişi

Nilhan Nur Kışlalı, McGill Üniversitesi’nde Siyaset Bilimi ve Ekonomi alanında lisans eğitimini tamamladı. Daha sonra New York Üniversitesi’nde Uluslararası İlişkiler alanında yüksek lisans yaparak küresel politikalar, iletişim ve politika analizi konularında uzmanlaştı. Eğitim sürecinde, Sciences Po ve Columbia Üniversitesi'nde yaz programlarına katılarak akademik birikimini pekiştirdi.

İntizar filmi konusu oyuncuları ve nerede çekildi? İntizar filmindeki çocuk oyuncu kim? İntizar filmi konusu oyuncuları ve nerede çekildi? İntizar filmindeki çocuk oyuncu kim?

Profesyonel olarak, Birleşmiş Milletler, Türkiye Dışişleri Bakanlığı ve NTV gibi önemli kuruluşlarda staj yaparak deneyim kazandı. Ayrıca, Gözlem Gazetesi'nde uluslararası ilişkiler, siyaset ve kültür üzerine haftalık görüş yazıları yazdı. Richard Attias & Associates bünyesinde Gelecek Yatırım Girişimi Program Koordinatörü olarak görev yapan Nilhan Nur, bu süreçte stratejik iletişim, politika geliştirme ve proje yönetimi alanlarında kendini kanıtladı.

Hangi Yeteneklere Sahip?

Nilhan Nur Kışlalı, Microsoft Suite, R Studio ve Adobe Photoshop gibi programlarda yetkinliğe sahiptir. Etkili kamusal konuşma ve yönetici iletişiminde uzman olan Kışlalı, karmaşık fikirleri anlaşılır bir şekilde iletebilme becerisine sahiptir. Araştırma, politika geliştirme ve stratejik sosyal medya yönetimi konularında güçlü bir geçmişi bulunan Nilhan Nur, özellikle hızlı tempolu ortamlarda başarılı proje yönetimi yeteneği ile dikkat çeker.

Organize, pozitif bir takım oyuncusu olan Kışlalı, etkili iletişim becerileriyle paydaşlar arasında sağlam ilişkiler kurar. Aynı zamanda bağımsız çalışma yeteneğine sahip olup etik ve dürüstlük konularına önem veren bir profesyoneldir.

Medya ve Oyunculuk Deneyimi

Nilhan Nur’un kamera önündeki kariyeri 8 yaşında "Hatırla Sevgili" dizisinde figüranlık yapmasıyla başladı. Bu deneyimden kısa bir süre sonra, TRT 1’de yayımlanan "Yeni Evli" adlı dizide "Yağmur" karakterini canlandırarak profesyonel oyunculuk dünyasına adım attı. Dizinin senaristi Zehra Çelenk’in girişimiyle kadroya dahil olan Nilhan, bu süreçte oyunculuk becerilerini geliştirme fırsatı buldu.

Nilhan Nur Kışlalı Kaç Yaşında?

Ahmet Taner Kışlalı'nın Kızı Nilhan Nur Kışlalı Kimdir

1999 doğumlu olan Nilhan Nur Kışlalı, 2024 yılı itibarıyla 25 yaşındadır. Küçük yaşlarda ailesinin yaşadığı büyük trajediye rağmen güçlü bir karakter sergileyen Nilhan, eğitim ve kariyer yolculuğunda önemli adımlar atmış ve kendini geliştirmeye devam etmektedir.

Gelecekte Nilhan Nur Kışlalı

Nilhan Nur Kışlalı’nın hedefi, uluslararası arenada ve Türkiye'de siyasetin, iletişimin ve medya alanlarının kesiştiği noktalarda etkili çalışmalar yürütmektir. Sahip olduğu akademik bilgi ve saha deneyimini, uluslararası politikaların şekillendirilmesi ve toplumların küresel sorunlarla ilgili bilinçlenmesi yönünde kullanmayı amaçlamaktadır. Anadil seviyesinde Türkçe ve akıcı derecede İngilizce bilmektedir, bu da onu küresel çapta iletişim kurabilen ve liderlik yapabilecek nitelikte bir profesyonel kılmaktadır.

Kaynak: HABER MERKEZİ