15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, ilçemizde Hükümet Konağı önünde düzenlenen "Demokrasi ve Milli Birlik Konvoyu" ile başladı. Programa Kaymakam Neyfel ÖREN, Belediye Başkanı Sn. Ali Güner, Cumhuriyet Başsavcısı Sn. Abdussamet Karakurt, kurum amirleri, şehit yakınları, gazilerimiz ve vatandaşlar katıldı.

Tören, tüm şehit ve gazilerimiz için saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Ardından Belediye Başkanı  Ali Güner ve Kaymakam Neyfel Ören, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yaptı.

Program, şehitlerimizin ruhuna Kur'an-ı Kerim dinletisi, ilahiler ve dualarla devam etti. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik konulu slayt ve sinevizyon gösterimi ile etkinlik son buldu.

Tarihimize kara bir leke olarak geçen 15 Temmuz 2016 kalkışmasında, milletimizin kararlı ve cesur yurt savunmasından, ihanete karşı topyekun direnişinden duyulan haklı gurura vurgu yapılarak, vatanımıza sahip çıkan demokrasi sevdalısı yüce milletimize teşekkür edildi. Şehitlerimiz rahmetle, gazilerimiz minnetle anıldı.

Tokat’ta İlk Ders Konusu Belli Oldu Tokat’ta İlk Ders Konusu Belli Oldu

Artova 6 Tokat HaberArtova4 T O K A T H A B E RArtova2 T O K A T H A B E RArtova T O K A T H A B E RArtova 3 Tokat Haber

Muhabir: Burhan Arar