Travel12

10 farklı ülkeden 40 seçkin ve başarılı tur operatörünü Tokat'a davet eden Travelshop , Tokat'ın  kültürü, gastronomisi, ekolojik doğası, meyve ve sebzeleriyle dolu  bağ ve bahçelerini Tur Operatörlerine tanıttı. 

Travel3

Tokat'ın 900 yıllık tarihine 900 adımda yakından tanıklık eden Tur Operatörleri, yürekleri ısıttı ve unutulmaz bir WorkShop deneyimi yaşadı. 

Travel5

Tokat'ın 700 Yıllık Tarihi geçmişe sahip Tokat Tahta Baskısı yapımına yönelik deneyim yaşayan misafirler,

Travel4

Tokat'ın dünyaca ünlü lezzeti Tokat kebabını ve gözlemesini kendi elleriyle hazırlayıp pişirdi ve afiyetle yedi. 

Travel1

Tarihi Sulusokak'ta yer alan 1148-1157 yılları arasında Danişmentli Sultanı Nizamettin Yağıbasan tarafından yapılan ve günümüzde Türk İslam ve Bilim Müzesi olan Yağıbasan Medresesi, Arkeoloji Müzesi ve Tokat Belediyesi Şehir Müzesi, Halit Sokak, Yazmacılar Hanı, Pazar İlçesindeki dünya harikası Ballıca Mağarası gezilen yerlerden oldu. 

Bir Hayatın Melodisi: Prof. Dr. Nuh Fikri Soysal’ın Bilimsel ve Sanatsal Yolculuğu… Bir Hayatın Melodisi: Prof. Dr. Nuh Fikri Soysal’ın Bilimsel ve Sanatsal Yolculuğu…

Travel9

Travelshop Turkey Genel Müdürü ve Silk Road Museum Hotel Deveciler Hanı  işletmecisi Murtaza Kalender, "Tokat'ın Dünya Turizminde hak ettiği yere ulaşması için çalışmalarımızı şüphesiz sürdüreceğiz. Bizim acil hedefimiz 5 yılda 500 bin turisti Tokat'a getirmek. Tokat ve Türkiye için hedeflerimiz ve hayallerimiz üzerinde çok çalışarak başarıya ulaşacağımıza inanıyorum" dedi. 

Travel13

Travel14

Travel10

Muhabir: Mihriban Koçaker