Samsung, Galaxy Tab S6 Lite'ın güncellenmiş sürümünü duyurdu. Yeni işlemci seti, artırılmış pil ömrü ve S Pen gibi özelliklerle donatılan tablet, öğrencilere, profesyonellere ve ailelere yönelik zengin bir kullanım deneyimi sunuyor. Samsung'un açıklamasına göre, Galaxy Tab S6 Lite, iş ve eğlence ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmış bir tablet deneyimi sağlamak amacıyla geliştirildi. Taşınabilirliği artıran hafif tasarımı, pratik kullanım sunan dahili S Pen'i, güçlü CPU ve GPU işlemcileri ile tabletin performansını üst seviyelere taşıyor. Ayrıca, 7040 mAh kapasiteli bataryası gün boyu kesintisiz kullanım olanağı sağlıyor. Galaxy Tab S6 Lite, %81,1 ekran-gövde oranı ve 10.4 inç ekran boyutu ile kullanıcılara geniş bir görüntüleme deneyimi sunarken, DeX modu sayesinde masaüstü benzeri bir çalışma ortamı da vaat ediyor.

Honda Motosiklet Günleri başlıyor Honda Motosiklet Günleri başlıyor

Galaxy Tab S6 Lite'ın işlemci performansı artırıldı

Galaxy Tab S6 Lite'ın işlemci performansı bir önceki modele göre yüzde 28 daha fazla CPU ve yüzde 43 daha fazla GPU gücüyle artırıldı. 2.4 GHz ve 2.0 GHz dört çekirdekli Exynos 1280 işlemci, çoklu görevlerin üstesinden başarıyla kalkıyor. Geniş 10.4 inç ekran çoklu görev özelliklerini de barındırıyor. Samsung'un tabletler için özel olarak geliştirdiği yeni "DeX Mode" ise masaüstü bilgisayarların temel özelliklerini Galaxy Tab S6 Lite'a taşıyor.

Galaxy Tab S6 Lite Yenilenen Islemcileriyle Daha Guclu Bir Tablet Performansi Sunuyor Aapicture2024040134156847 Tokathaber

Galaxy Tab S6 Lite, 7040 mAh piliyle 14 saate varan oynatma süresi sunuyor. Ayrıca Dolby Atmos & Sound by AKG çift hoparlörün sunduğu ses özellikleriyle içerik seyretmek daha sürükleyici hale getiriyor.

S Pen ile gerçek nesnelerin üzerine çizimler yapılabiliyor

Galaxy Tab S6 Lite, S Pen ile öğrenciler ve profesyoneller için konforlu bir kullanım sunuyor. "Screen Off Memo" özelliğiyle ekranı açmaya gerek kalmadan S Pen ile doğrudan kapalı ekran üzerine not almak mümkün. Bu sayede derste veya toplantı esnasında hızlıca not alınabiliyor.

S Pen, kullanıcılardan gelen geri bildirimlere göre yeni bir yapıya kavuştu. "AR Doodle" uygulaması sayesinde S Pen ile gerçek nesnelerin üzerine çizimler yapılabiliyor. S Pen, ayrı bir şarj cihazı gerektirmeden, mıknatıslı yapısıyla doğrudan tabletin üst kısmına yerleştirilerek şarj olabiliyor. Galaxy Tab S6 Lite, gri, mint, bahar pembesi renk seçenekleriyle sunuluyor.

Kaynak: aa