Tokat Belediye Plevnespor As Başkanı Mehmet Elibol:
Öncelikle gelen bütün taraftarlara teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Taraftarlarımızın büyük desteği oldu burda. Güzel futbol oldu. Biz takımımıza inanıyoruz ve güveniyoruz. Bizim takımımız sabırla oynayan bir takım. Play-Off’larda sabırla oynamak en büyük avantaj. Sıra Muşspor'da. İyi bir takım, kuvvetli bir takım. Ama biz de iyiyiz. Bu sahada yenemeyeceğimiz hiç bir takım yok. Çok net ifade ediyorum. Buradaki ilk maçtan iyi bir avantaj yakalarsak deplasmanda biz bu turu kurtarırız, inanıyoruz. Whatsapp Image 2024 05 03 At 11.31.37 Tokat Haber

Teknik Direktör Semih Tokatlı:
Zor oldu derken ben bunu anlamıyorum, bu saatten sonra kolay maç mı kaldı. Yarı Finaldeyiz ve grubun en iyi takımları kaldı. Kolay bir şey yok. Bu saatten sonra her maç zor. Oyuncularımızın mücadelelerinden, arzularından, iteklerinden, coşkularından dolayı kutluyorum. Herkesin ayağına yüreğine sağlık. Rakibimiz Muş. Bizim için rakip fark etmiyor. Kazanmak için çıkacağız. Taraftarlarımız olmazsa olmazımız. Onların da ağzına yüreğine sağlık. Çok teşekkür ediyoruz. Her zaman onların zaten kuvvetini yanımızda hissettik. 

Whatsapp Image 2024 05 03 At 11.31.38 Tokat Haber

Muhsin Polat: 
Takım arkadaşlarımın ayağına, yüreğine sağlık, biz inanıyorduk. Dediğimiz gibi ilk yarı bir söz vermiştik, Play-Off oynayacağız demiştik. Çok şükür gerçeğe dönüştürdük. Sonra bir hedef daha koyduk, biz 2. Lige  çıkmak istiyoruz demiştik. Çok şükür ilk maçı atlattık. Muş maçında da taraftarımız aynı bu şekilde arkamızda desteklerini bekliyoruz. Tüm şehrin ileri gelenleri de maça desteklerini ve yanımızda olmalarını istiyoruz. 

Şampiyon Yusuf Keskin'e Büyük Onur Şampiyon Yusuf Keskin'e Büyük Onur

Batuhan Yılmaz: 
Çok mutluyuz, bu turu geçtiğimiz için. Gol attığım için daha da mutluyum ama gol atmamdan daha önemli olan bu takım olarak çok büyük mücadele verdik. Çok mücadele ettik gerçekten. Alanya pozisyona bile giremedi, bir tane şut var. Herkes ayağına yüreğine sağlık. Bugün sevineceğiz. Yarın Muş maçı için hazırlanmaya başlayacağız tekrar. Yeni bir heyecan başlıyor bizim için. Gol sözü vermeyi sevmiyorum ama o maçta da elimden gayreti gösterecğiz. Taraftarımızın içi rahat olsun. Bizi desteklemeye devam etsinler. 

Ebubekir Elihoş:
Bizim için zor bir maçtı gerçekten. Rakibimiz çok diri ve kuvvetli bir takımdı. Mücadeleyi gerektiren bir maç olduğunu hepimiz biliyorduk. Hafta içi ben bir şey söyledim. Dedim ki yüzde elliyi ligde bıraktık. Şimdi yüzde ellinin ikinci kısmındayız. İlk aşamayı geçtik. İnşallah konsantremizi bozmadan yine aynı dirençle yine aynı konsantreyle, aynı motiveyle hedefimize emin adımlarla doğru ilerliyoruz. Tekrarlıyorum. Tekrarlıyorum. Bu şehir bize güvensin. Biz burada sahada geleni yapıyoruz. herkes desteğini versin. Bu takımı şampiyonluğa ulaştırıp 2. Lige çıkaracağız.Whatsapp Image 2024 05 03 At 11.31.38 (1) Tokat Haber

Muhammed Emin Özbilen:
Öncelikle çok mutluyuz. Tokatspor'un büyük taraftarına teşekkür ederiz buraya gelip bizi desteklemeye geldikleri için. Mükemmel bir baskı vardı. Muhteşem ambiyans yarattılar. Takım arkadaşlarımı da tebrik ederim. Önümüzde Muş maçı var, iki ayaklı. Pazartesi burada oynayacağız. Onu da kazanarak bu işi avantajlı yapacağız.

Whatsapp Image 2024 05 03 At 11.31.38 (2) Tokat Haber

Yücel Yıldırım:
Bu takıma çok inanıyorum. Verdiğim sözler bu takımdaki çocuklar için güvendiğim için. Allah'a şükür bugün de bunu başardık. Güzel bir seyirci vardı. Hep birlikte eski günleri hatırladık. Herkesten Allah razı olsun. 

Eren Kaya:
Dediğimizi yaptık. Çok şükür. Bizim adımıza çok iyi bir mücadele verdik. İyi bir oyun da vardı. Takım arkadaşlarımın, abilerimin, kardeşlerimin, hepsinin ayağına, yüreğine sağlık. Hocalarıma çok teşekkür ediyorum. Buraya kadar çok iyi hazırlandık. İnşallah bu kupa gelecek diyorum. Sadece bizden umudu kesmesinler. Sezon başı bu takım küme düşer demişler. Şimdi geldiğimiz yer belli. İnşallah daha da ileriye gitmek istiyoruz. Muş iyi bir takım. Onların karşısında da daha iyi bir takım var. İnşallah güzel bir şekilde Muş engelini geçerek sonraki maçımıza bakmak istiyoruz. 

Whatsapp Image 2024 05 03 At 11.31.39


Faikcan Engin:
Çok mutluyuz. Kim oynarsa oynasın önemli olan kazanmak, şampiyon olmak. Büyük bir turu geçtik, daha hiç bir şey bitmedi. Daha güçlü şekilde antrenmanlara devam edeceğiz. İnşallah, Allah'ın izniyle Muş'u da geçeceğiz. Şampiyonluk yoluna devam edeceğiz.

Whatsapp Image 2024 05 03 At 11.31.38 (3) Tokat Haber

Muhabir: Burhan Arar