Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Valilik makamını temsili olarak Karşıyaka İlkokulu 3. sınıf öğrencileri Teoman Gül, Ali Kerem Aldemir, Kayla İlsu Dadik, Emir Alp Üzümcü ve Zeynep Azra Coşkun'a devretti.

Çocuk Makam6

Vali Hatipoğlu, "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza daha güzel bir dünya bırakabilmek için hep birlikte çalışmaya devam ediyoruz.Çocuklarımızın aldığı kararlar heyecanlandırdı. Sevgi, barış ve umut dolu nice 23 Nisan'lara!" dedi. 

Tokat Belediyesi de çocuklarla şenlendi

Çocuk Makam1

Tokat Belediyesi'nde de 23 Nisan heyecanı vardı. Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Cumhuriyet İlkokulundan Selim Efe Sulugöl'e koltuğu devretti.

Tokat’ta mutfak tüpü bomba gibi patladı, ortalık savaş alanına döndü! Tokat’ta mutfak tüpü bomba gibi patladı, ortalık savaş alanına döndü!

Çocuk Makam3

Yazıcıoğlu, Neşeleri, güler yüzleriyle güzel bir bayram yaşatan bütün çocuklarımıza teşekkür ederim. Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza daha güzel bir Tokat şehri bırakmak için hep birlikte çalışacağız" dedi.

Çocuk Makam2

Muhabir: Mihriban Koçaker