Tokat'ta yaşayan emekliler, dikkat! ING Bank, siz değerli emeklilerimize yönelik büyük bir kampanya başlattı. Faturalarınızda adınız ve soyadınız geçiyorsa, bu sizin için mükemmel bir fırsat olabilir. Banka tarafından duyurulan bu yeni kampanya ile faturalarınız üzerinden 5 bin TL'ye kadar para iadesi alma şansınız var.

Bu müjdeli haber, özellikle nakit destek paketlerini takip eden emeklilerimiz için son derece önemli. 72 saatlik bir geri sayım başladı ve süre dolmadan başvuruda bulunan emeklilerimize ödedikleri faturalar üzerinden 5 bin TL'ye kadar iade edilecek. İşte detaylar:

ING Bank, emeklilerimize yönelik yeni kampanyalarını ardı ardına duyuruyor. Bu kampanyalardan bir tanesi, maaş promosyonu için düzenlendi. Şu anda piyasada bulunan en yüksek emekli maaşı promosyonunu veren ING Bank, emeklilere otomatik ödeme talimatı vermeleri durumunda 15 bin liraya kadar promosyon ödeme taahhüdünde bulunuyor.

Çiftçilerin ve Esnafların Borç Yükü Artıyor: 111 Bin İşyeri Kapandı Çiftçilerin ve Esnafların Borç Yükü Artıyor: 111 Bin İşyeri Kapandı

Bankanın yaptığı açıklamaya göre, "SGK (SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı) emekli maaşınızı ING’ye taşıyarak maaş tutarınıza göre ek koşulsuz 10.000 TL'ye varan nakit promosyon kazanabilirsiniz. Ayrıca, Otomatik Fatura Talimatı'nıza 5.000 TL'ye varan ek nakit promosyondan yararlanarak toplamda 15.000 TL'ye varan nakit promosyon kazanabilirsiniz." ifadeleri kullanıldı.

Kampanyadan yararlanmak için 10 Ocak 2024 – 29 Şubat 2024 tarihleri arasında ING Bank'tan ilk kez emekli maaşı alacak ve bu süre zarfında nakit promosyonu vadesiz hesabına yatan emekli maaş müşterileri, otomatik fatura talimatı vermeleri ve bir destek hesap ürününe sahip olmaları gerekiyor.

Kampanya kapsamında, vadesiz hesaplarına bağlı bir destek hesap ürününe sahip müşteriler, vadesiz hesaplarından verecekleri ilk beş Otomatik Fatura Talimatı'na kadar toplamda en fazla 5.000 TL ek nakit promosyon alacaklar. Üst sınır 5 fatura ile sınırlı olup, 5'ten fazla otomatik ödeme talimatı verilse de ödenecek maksimum tutar 5 bin TL olarak belirlendi.

Son başvuru tarihi 29 Şubat olarak belirlenen bu kampanyadan yararlanarak toplamda 15 bin TL'ye varan bir promosyon kazanma fırsatını kaçırmayın. Eğer siz de Tokat'ta yaşayan bir emekliyseniz ve faturalarınızda adınız soyadınız geçiyorsa, bu kampanya tam size göre. Hemen ING Bank'a başvurarak, faturalarınız üzerinden 5 bin TL'ye kadar para iadesi alma şansını yakalayın. Bu fırsatı değerlendirin ve emeklilik günlerinizi daha da keyifli hale getirin!

Editör: Haber Merkezi