Tokat Defterdarı Aliaddin Karpınar, Vergi Haftası vesilesiyle mükellef ziyaretleri kapsamında Tokat Haberi ziyaret etti. Ziyarette Tokat Defterdarlığı'nın çalışmalarının duyurulmasındaki desteklerinden dolayı Tokat Haber İmtiyaz Sahibi Kemal Özdileke'e teşekkür belgesi takdim edildi.

ISTTA'nın Yeni Başkanı Tokatlı Murtaza Kalender Oldu: İstanbul Turizmine Yeni Bir Soluk ISTTA'nın Yeni Başkanı Tokatlı Murtaza Kalender Oldu: İstanbul Turizmine Yeni Bir Soluk

Tokat Defterdarı Aliaddin Karpınar, kutlanmakta olan 35. Vergi Haftası vesilesiyle Tokat Merkez ve ilçelerde mükellef ziyaretlerini sürdürüyor. Gerek 7440 sayılı Borçların yapılandırılması kanunun çıkması sürecinde gerekse vergi rekortmenleri ziyaretlerinin yanı sıra kurum faaliyetlerinin kamuoyuna aktarılmasında katkıları olan basın mensupları da ziyaret edilerek, Tokat Defterdarlığı Teşekkür Belgesi takdim ediliyor.Whatsapp Image 2024 03 18 At 14.52.42 Tokat Haber
Bu kapsamda Tokat Defterdarı Aliaddin Karpınar, Vergi Dairesi Müdür V. Zekayi Çelik ve Gelir Müdür V. Mahmut Özbek, Tokat Haber İmtiyaz Sahibi Kemal Özdileke'i ziyaret etti. Ziyarette Tokat Defterdarlığı'nın çalışmalarının duyurulmasındaki desteklerinden ve emeklerinden dolayı Tokat Haber'e teşekkür belgesi takdim edildi.

Tokat Defterdarı Aliaddin Karpınar, Teşekkür Belgesi takdiminde şunları söyledi:

"Hazine ve Maliye Bakanlığımız ile Defterdarlığımız çalışmalarının mükelleflerimize ve kamuoyuna gerek görsel basında gerek sosyal medyada hızlı ve etkin bir şekilde iletilmesi ve duyurulması hususundaki katkılarınızdan dolayı teşekkür ederiz."
 

Muhabir: Burhan Arar