HaberTürk ekranlarında Mehmet Akif Ersoy'un sunduğu 'Nedir, Ne Değildir' isimli programın konuğu olan AK Parti'nin İstanbul büyükşehir Belediye Başkanı Murat Kurum'a yayın sırasında bir genç kadının sorduğu Gazze sorusunu Ersoy'un böldüğüne dair sosyal medyada yer alan videolar gündem oldu. Mehmet Akif Ersoy tepki çekince bir açıklama yaptı.

Ardından da Mehmet Akif Ersoy, sosyal medya hesabında yayınladığı videoyla açıklama yaptı ve siyasi bir program olmadığını "Bu programa katılan gençlere dedik ki 'Taraf olabilirsiniz ama salonda yayın sırasında siyasi soru sormanızı istemiyoruz." dediğini ve bu nedenle soruyu böldüğünü anlattı.

"Allah akıl fikir versin" dedi

Mehmet Akif Ersoy daha sonra yaptığı bir paylaşımda "Arkadaşlar bir karar verin, bazı muhalif hesaplar ve trolleri "Gazetecilik bitti-yandaş - yalaka Akif, mikrofonu elinden aldı" falan diye gömüyor. İktidara yakın kimi hesap ve troller de "Murat Kurum'a operasyon çekti. Akif güvenilmez biri, Habertürk'e çok dikkat edin" kafasında...Allah akıl fikir versin" ifadelerini kullandı.

Tokat'ta 19 Mayıs böyle kutlandı Tokat'ta 19 Mayıs böyle kutlandı

Yayından sonra gencin Gazze sorusunu Murat Kurum'a sorarak yanıtını aldığı görüldü.

Editör: Haber Merkezi