Tokat'ın Tokatsporun iki gururu şehrimizin dışardaki spor elçileri Namık Altunsoy ve Ferruh Özgün hocalar takımları ile adeta destan yazıyorlar. Namık ALTUNSOY YENI DİYARBEKIR'de 2. lig play of yari finalde Ferruh OZGUN de TUZLASPOR'da çeyrek oynamaya hak kazandı. Yani şampiyon olup bir üst lige çıkmanın eşiğine kadar dayandılar.
Takımlarında hem Ziraat Türkiye Kupası hem de ligde müthiş bir başarıya imza atan eski sporcularımız ve eski teknik direktörlerimizin bu muhteşem başarıları kendi takımlarının camiası kadar biz Tokatlıların da övünç kaynağı olmaya devam ediyor
Bu iki deneyimli tecrübeli ve basarili hocalarımız iki yıldır ayni istikrar ve başarı ile büyük takdir topladı. Namık Altunsoy Etimesgut'un 7'de 7 yaptığı ortamda ve Diyarbakır'ın 4 puanda ve sahası 5 maç kapalı olduğu durumda ise başladı ligin sonuna kadar Etimesgut peşini bırakmadı dev gibi rakipler ve unlu hocalar arasında. Kimler yoktu ki Levent Eris Erol Tok Yavuz Incedal Mehmet Kaya Cevdet Uzunkopru aklımıza gelenler. Tabii Ferruh Özgün hoca da. Kupada gruplarda oynadı, hocası Ercüment Coskundere'nin takimi Karagumruk son maçta kümede kalırken Ferruh hocanın play off oynaması kazandığı basarinin büyüklüğünü göstermeye yetiyor.
5 Mayısta 2 hocamız da ilk maçlarını Ankara'da oynayacaklar. YENI DIYARBEKIR lig 5.ncisi Ankara ADLIYE ile TUZLASPOR ise lig 4. ncusu KECIOREN'le oynayıp rövanşa avantajlı sonuçlar elde etmeye çalışacaklar. Bu maçların rövanşı 9 mayısta Diyarbakir ve Tuzla'da oynanacak.
Her iki değerli hocalarımıza ve takımlarına başarılar ve bol şanslar dileriz.