Tokat Hürriyetçi Eğitim Sen, eğitim çalışanlarına karşı yapılan şiddet ve saldırı olaylarının giderek artmasına karşı yaptığı basın açıklamasında; İstanbul’da bir öğretmenin öldürülmesine tepki göstererek İş bırakma çağrısında bulundu. 

Erbaa Belediyesi Demirciler Sokağı’nı Yenileyerek Modern Bir Görünüme Kavuşturdu Erbaa Belediyesi Demirciler Sokağı’nı Yenileyerek Modern Bir Görünüme Kavuşturdu

Yapılan açıklamada: ""Eğitim çalışanlarına karşı giderek artan şiddet olayları maalesef bu gün can almış ve  İstanbul'da bir öğretmenimiz katledilmiştir. Bu acı hadisenin akabinde Hürriyetçi Eğitim Sen, diğer sendikalara yaptığı çağrıyı bu gün de tekrarlamış ve her sendikayı iş bırakmaya davet etmiştir. Neyse ki bazı sendikalar bu çağrıya kulak vererek eylem kararı almışlardır. Biz de Hürriyetçi Eğitim Sen olarak 10 Mayıs Cuma günü ülke genelinde iş bırakma eylem kararını almış bulunuyoruz. Eğitim çalışanlarımız huzura kavuşana kadar durmadan, yorulmadan mücadele edeceğiz. Tüm eğitim çalışanlarımızı Cuma günü eylemimize bekliyoruz." ifadelerine yer verildi. 

Muhabir: Mihriban Koçaker