Rektör Prof. Dr. Fatih Yılmaz, alınan önlemleri ve yapılan çalışmaları aktardı.
Ara sınavlar ertelendi, Eğitime ara verildi

Deprem Togü2

Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Yılmaz, yapmış olduğu açıklamada öncelikle tüm vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Tokat’ta yaşanan depremler sonrasında Üniversite tarafından acil önlemlerin alındığını belirten Rektör Yılmaz ilk olarak ara sınavların ileri bir tarihe ertelendiğini duyurdu. Öğrencilerin sınavlarla ilgili endişe etmemelerini belirten Yılmaz, Cuma günü de eğitim öğretime ara verildiğini belirtti. Ailelere de seslenen Yılmaz, Kampüsümüzde herhangi bir hasarın olmadığını, ailelerin telaş etmemesini, öğrenciler için kütüphane, kantinler, spor salonları ve sosyal tesislerin açılığını belirtti. Tüm öğrencilerin ve ailelerin Üniversite resmi kanallarından duyuruları takip etmelerini önemle rica etti.
Öğrencilere sıcak çorba ikramı

2024 İOKBS Bursluluk Sınav Sonuçları Açıklandı mı? 2024 İOKBS Bursluluk Sınav Sonuçları Açıklandı mı?

Deprem Togü1

Tokat’ta yaşanan depremler sonrasında yurtlarda kalan öğrencilerimize sıcak çorba ikramı başlatıldı. Üniversitemiz çevresinde ve kampüs içerisinde bulunan yurtları ziyaret eden Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Yılmaz, öğrencilere sıcak çorba ikramının başlatılacağını duyurdu. Akabinde öğrenciler Üniversitenin araçları ile sosyal tesislere ve merkezi yemekhane önüne taşındı. Akşam saatlerinde tüm öğrencilere sıcak çorba ikramı yapıldı. Sabah saatlerinde de çorba ikramı devam etti.
Öğrenciler için çadırlar kuruldu, uyku tulumu dağıtıldı
Yaşanan deprem sonrası büyük panik yaşayan öğrenciler için merkezi yemekhane önünde çadır kurulumu gerçekleştirildi. Yurtlarda kalmak istemeyen öğrenciler için hazırlanan çadırlar personelin katılımıyla kısa sürede kuruldu. Akabinde öğrencilere uyku tulumları dağıtıldı. Rektör Prof. Dr. Fatih Yılmaz çalışmaları yerinde inceledi, öğrencilerle yakından ilgilendi.

Muhabir: Mihriban Koçaker